Descoperă echipa de succes a companiei Starnet

ELENA POPESCU, manager Serviciu Relaţii Clienţi Business: În anul 2008 aveam un vis să fac o facultate care să fie într-adevăr una modernă și atunci am ales UTM, facultatea Electronică și Telecomunicații, unde am pășit în cariera mea de IT. În anul 2012, când am absolvit facultatea am aplicat la școala StarNet. Am fost angajată în calitate de operator call center. Peste câteva luni, am fost promovată pe poziția de Operator Back Office în Departamentul Persoanelor Juridice și aici activez de 10 ani. Și, în prezent, ocup funcția de Manager Serviciu Relații Clienți Business. Misiunea departamentul nostru e să conectăm serviciile internet pentru fiecare afacere din Republica Moldova. Totodată, nu uităm și de vânzarea serviciilor și produselor noi din domeniul Telecom, IT. Asta este despre toată activitatea noastră de zi de zi. Suntem la etapa digitalizării globale atuturor proceselor și consider că domeniul IT este remarcabil și toți tinerii trebuie să se gândească cel puțin la una dintre oportunitățile care le oferă piața IT.

MIHAIL CUŞNIR, manager de produse în IT în cadrul companiei Starlab: În anul 2011 am venit temporar, să lucrez pe o perioadă scurtă. Eram tânăr cu gânduri şi planuri de plecare peste hotare, dar au fost anumite oportunităţi în cadrul StarNet şi deja planurile de plecare, la moment, chiar îmi vine greu să mă gândesc la asta. În prezent, gestionez echipă de dezvoltatori şi împreună integrăm procesele companiilor StarNet într-un soft corporate, optimizându-le prin anumite automatizări. Toate cunoștințele care le am, cumva le-am colectat chiar în compania StarLab, având un mentor destul de bun și practică, practică și mai mult curaj.

LIUBOVI LEAHU, director Resurse Umane: StarNet este o companie fondată în anul 2003. Pe parcursul anilor am contribuit esenţial la dezvoltarea industriei, formând un ecosistem tehnologic inovativ. În aceşti aproape 19 ani am avut schimbări majore. Pe de o parte, nu mai suntem atât de tineri. Pe de altă parte, am căpătat o expertiză şi o experienţă foarte mare. Am crescut echipa enorm de mult şi am cultivat mai multe generaţii de angajaţi. Ce nu s-a schimbat? În continuare rămânem un brand recunoscut şi de încredere contribuind la crearea a peste 700 de locuri de muncă oferindu-le angajaţilor posibilitatea de a-şi construi cariera de succes aici, la ei acasă. Ce planuri avem pe viitor? E simplu vom continua să scriem istoria în domeniul telecomunicaţiilor din Republica Moldova.

Joburile vacante oferite de compania Starnet pot fi găsite AICI