Academii

Tekwill Academy este un program de formare a specialiștilor în domeniul IT și ghidare în carieră. Acesta facilitează integrarea noilor profesioniști pe piața muncii, în dependență de talentele individuale ale acestora și necesitățile reale ale angajatorilor.

 

Tekwill Academy este locul unde entuziasmul participanților și experiența mentorilor se întâlnesc una cu cealaltă pentru a contribui la eliminarea decalajului dintre specialiștii formați în cadrul instituțiilor de învățământ și necesitățile industriei IT.

Tekwill Academy Kids reprezintă Centrul Educațional pentru copii și adolescenți, specializat în domeniul tehnologiilor informaționale. Aici fiecare participant este încurajat să-și descopere potențialul creativ și să testeze profesiile viitorului, pentru alegerea carierei potrivite. 


Cursurile Tekwill Academy Kids sunt destinate copiilor de la 3-17 ani. Programele TAK sunt nu doar despre robotică, programare sau arte digitale, ci și despre testarea pasiunilor și a intereselor copilului. Fiecare copil are posibilitatea să beneficieze de testare psihopedagogică și să fie direcționat către cursul potrivit în funcție de interese, abilități și dorințe.

 

Tekwill Academy Kids are cel mai dotat laborator de robotică și electronică din țară, precum și cele mai inovative programe de curs autohtone. TAK numără 9000 de experiențe unice pentru copii între 3 și 17 ani și peste 30 000 de mecanisme, roboți, lucrări de design, programe funcționale realizate.