StarNet

Despre Companie

StarNet este o companie privată, 100% capital local, fondată în anul 2003, fiind unul dintre liderii pieței de tehnologii informaționale și comunicații electronice din Republica Moldova.

Brandul este recunoscut pentru serviciile sale calitative de Internet, Televiziune Interactivă și Telefonie. Însă, puțini cunosc faptul că, pe lângă revoluția internetului pe care a realizat-o în Moldova, StarNet a devenit unul dintre motoarele de dezvoltare a economiei moldovenești.

Prin activitatea pe care o desfășoară, StarNet deservește peste 160.000 clienți și a contribuit la crearea a peste 770 de locuri de muncă, oferindu-le angajaților șansa de a-și construi o carieră de succes aici, acasă. Cele 32 de orașe acoperite cu fibră optică de către StarNet confirmă încă o dată viziunea companiei „StarNet în fiecare casă”: Chişinău, Bălți, Edineț, Râşcani, Soroca, Floreşti, Drochia, Briceni, Ocnița, Glodeni, Ialoveni, Făleşti, Ungheni, Sângerei, Ocnița, Călăraşi, Hânceşti, Rezina, Nisporeni, Criuleni, Cimişlia, Comrat, Ceadâr-Lunga, Cahul, Taraclia, Basarabeasca, Vulcăneşti, Căuşeni, Leova, Orhei, Strășeni, Telenești.

Industrie:

Telecom

Mărimea companiei:

200 +

Email:

hr@starnet.md

Localitatea:

Chișinău

Sociale:

Sediul Companiei

Columna170