Povești de succes de la echipa Technosoft

EGOR GUCINSKI, Head of Development and QA, Technosoft: Eu sunt de circa 16 ani în IT. Am început într-o companie nu cam mare, după care am ajuns într-o companie mare, atunci lucrau doar circa 350 de oameni în Moldova. Am avut noroc să lucrez cu clienți mari precum Deutsche Bank, Thomson Reuters. Ultimii 6 ani eu sunt la Technosoft. Mă ocup cu organizarea proiectelor chiar de la prima întâlnire cu clientul. În mare parte, ne ocupăm cu Development, .Net, Java, PHP, Python, evident tehnologiile Front-End, Angular, Vue, React, DevOps, dar este și Departamentul QA. Noi îi ajutăm pe clienți prin oferirea de calitate la produsele lor. Valoarea noastră sunt oamenii. De aceea le oferim condiții confortabile de muncă. În fiecare an, ne străduim să mergem la ski cu toată echipa. Technosoft este companie din care nu vrei să pleci.

SERGIU COJOCARU, Senior .Net Developer, Technosoft: Pentru prima dată am întâlnit calculatorul tocmai în 1989. Mai adânc, deja am început să învăț în 1993 și primul job oficial l-am obținut în 2002. În compania Technosoft sunt de 1 an și jumătate. La moment, lucrăm la un proiect pentru un client care face outsourcing la deservirea calculatoarelor, serverilor altor companii care sunt parteneri cu Dell, HP. și au nevoie de un soft specific pentru ca să administreze toate lucrurile în companie. De asemenea, sunt și profesor la Universitatea Tehnică a Moldovei unde eu ca profesor, dar și o parte a companiei Technosoft încercăm să promovăm cele mai noi cunoștințe și să le predăm la studenți. În plus, mie îmi place să văd cum crește generația nouă de specialiști IT.

BAS STRIJKER, Director Operations and Finance, Technosoft: Technosoft este una dintre cele mai vechi companii IT din Olanda. Am fost fondați 45 de ani în urmă și facem dezvoltarea de software pentru industria construcțiilor, software de analiză structurală, mai exact. Acum 10 ani, am creat Technosoft aici în Moldova. Noi am început pe strada Bănulescu Bodoni într-un oficiu mic cu 10 ingineri și câțiva developeri. În 2009 ne-am mutat la SkyTower, la etajul 6 și ne-am extins de câteva ori. Recent, ne-am mutat la etajul 11, la ultimul etaj de la SkyTower. Acum numărăm 40 de angajați și vom crește treptat la 50 de persoane. De ce încet? Pentru că noi angajăm doar developeri seniori și le oferim acestora mediul perfect aici în oficiul din Moldova. Dacă ești interesat să lucrezi la Technosoft, contactează-ne sau doar verifică site-ul nostru. Ești binevenit!

Joburile vacante oferite de compania Technosoft pot fi găsite AICI