Povești de succes de la echipa SaltEdge

ALINA BELEUTA, Growth Officer: În cadrul Salt Edge eu sunt responsabilă de dezvoltarea piețelor noi. În momentul de față, cel mai des lucrez cu Australia, Middle East. Seara discutăm cu partenerii noștri din Latan, Canada. Ceea ce face echipa mea este că noi încercăm să înțelegem noi modele de business care ar putea fi create din parteneriate, pentru că acesta e unul dintre factorii de creștere principali în industria noastră, industria financiară. Anume, colaborarea dintre toate structurile ale ecosistemului financiar și îmi place sarcina pe care noi colectiv am ales-o – să dezvoltăm lumea financiară.

ALEXEI SERSUN, Lead Developer: În prezent, sunt developer în mare parte, adică scriu cod ca majoritatea celor care practică development. Pe lângă toate acestea, mai scriu și teste. Totodată, fiind Team Lead eu revizuiesc codul scris de alți developeri și încerc să mențin standardele de calitate la nivel. Fix așa cum există câteva metafore în limba literară, așa și aici noi încercăm să scriem cod care este și frumos, pe lângă faptul că are un rol. Cum în limba română noi avem câteva reguli de punctuație, fix așa fiind developer ai grijă de cod, cum arată, să fie frumușel și mentenabil.

DMITRII BARBASURA, CEO: Noi avem 4 oficii în lume. Avem birouri în Canada, Marea Britanie, România și aici în Republica Moldova. Noi oferim 2 tipuri de produse. Este vorba de open banking gateway care permite, cu acordul utilizatorului, să ofere acces la conturile din diferite instituții financiare, bănci, instituții monetare, dar și să inițieze plățile. Celălalt produs, noi construim open banking APIs la comanda băncilor, instituțiilor monetare și le oferim soluția conform legii. Noi creștem repede. Noi ne străduim ca oamenii „să se aprindă” la noi. Să le fie interesant să vină la lucru, să lucreze cu clienții, să rezolve problemele foarte complicate. Câteodată avem call-uri dimineața cu Australia și seara cu America. Globul este rotund și avem fusuri orare diferite. Da, nu este ușor și da, uneori concurăm cu cele mai mari companii din lume, dar asta și este interesant. Planurile pentru viitor sunt să creștem, să ne dezvoltăm, să deschidem noi oficii. În față avem întreaga lume. Avem Orientul Apropiat, Orientul Îndepărtat, America Latină, SUA și multe alte țări unde trebuie să găsim clienți, parteneri, să ne dezvoltăm și să vindem soluțiile noastre.

Joburile vacante oferite de compania SaltEdge pot fi găsite AICI