Povești de succes de la echipa Pentalog

ELENA MUTRUC, Customer Success Manager: Pentalog este o companie de origine franceză fondată în 1993. În Moldova suntem prezenți din anul 2005. La Pentalog Chișinău suntem 260. Suntem o echipă minunată de profesioniști. Lucrăm pentru clienți mari cum ar fi Adidas, Bitpanda, StraighterLine. Echipa lucrează cu unele dintre cele mai noi tehnologii. Proiectele sunt de complexitate ridicată, dar echipa este una profesionistă și de o seneoritate avansată. Obiectivul nostru este să ajutăm clienții să-și dezvolte business-ul pe care îl au. Pornim de la niște nevoi și oferim serviciile de care au nevoie. De identificare, evaluare și recrutare de talente; de dezvoltare și livrare a produselor; de consultanță, de marketing digital, de DevOps, CCOps, Data Ops. Pentru 2022, vizăm să creștem echipa cu 1000 de ingineri la nivel de grup.

MIHAIL BURLAC, Practices Manager: Sunt din 2007 în Pentalog Chișinău și e ceva timp de atunci. Am început în calitate de dezvoltator, după care am început să ocup rolul de leadership. Iar acum de câțiva ani când a apărut oportunitatea acestui nou rol am început să ocup rolul de practice manager. Eu când am venit prima dată la interviu la Pentalog – nu l-am trecut. Și asta m-a motivat să am încăpățânarea să vin a doua oară la care am fost angajat. Foarte mulți oameni din jurul tău sunt înaintea ta și de la care vrei să înveți și care te inspiră. Un mediu în care creșterea este definită ca model și face parte din așteptările standarde, din pilonii, din ADN-ul acestei comunități.

LIA MOCANAS, Scrum Master: Am studiat la Universitatea Tehnică a Moldovei și pe timpul facultății compania Pentalog a venit și ne-a propus niște oferte de internship. Eu am aplicat fiind anul 4 la universitate. Am avut un mentor care m-a ghidat pe tot parcursul internshipului. Am avut colegi care m-au inspirat și m-au motivat să cresc. Gestionez două echipe, lucrez cu doi clienți francezi. Rolul unui scrum master pe un proiect scrum este de a maximiza valoarea pe care o aduce echipa la sfârșitul unui interval de timp, prin eliminarea unor obstacole și facilitarea muncii de zi cu zi.

GLEB TOCARENCO, Software Developer: Totul a început cu un mesaj cred că pe LinkedIn. Mi-a propus să vin la interviu. Am trecut interviul, mi-a plăcut echipa, proiectul și am acceptat oferta. În prima zi când m-am angajat am avut o deplasare în Cluj și așa a început cariera mea în Pentalog. Lucrez pentru o companie în domeniul cripto care este un lider mondial în ceea ce privește tranzacțiile cu crypto monedele. Este o companie care se dezvoltă foarte dinamic. Timp de 1 an au reușit să ajungă primul unicorn în domeniul fintech.

Joburile vacante oferite de compania Pentalog pot fi găsite AICI