Povești de succes de la echipa JivyGroup

LUCREȚIA PÎRȚAC, Product Owner, Jivy Group: Aveam o predilecţie pentru informatică încă din liceu. Doar că din manuale la momentul acela, nu prea îţi dădeai seama cum este procesul acesta normal într-o companie. Pot să zic că acest domeniu mi-a venit mănuşă. Cred că e ceea ce trebuia să fac! Dacă să ne uităm cum am evoluat din momentul cum am început internshipul, apoi treapta de QA, apoi treapta de Business Analyst şi deja la reorganizarea companiei am primit votul de încredere să i-au poziţia de product manager. Sunt ownerul produsului ceea ce înseamnă, de fapt, că eu facilitez şi mă asigur că ceea ce a fost solicitat de client este livrat de către echipa noastră şi este livrat într-un mod calitativ şi este competitiv pe piaţă.

VASILE BUNACALEA, Technical Lead, Jivy Group: Faza iniţială a fost aplicarea la un program de internship. Programul a durat 3 luni după care deja am primit oferta de angajare. Proiectul la care activez în cadrul companiei este unul de gaming. Este destul de mare şi e foarte cotat pe piaţa internaţională. Este utilizat pe partea de front-end tehnologiile Java Script cu framework React. Pe partea back-end este utilizată platforma .Net Framework şi tehnologiile ce sunt legate de infrastructura .NET şi .NET Core. Proiectul dat ne oferă posibilitatea de a utiliza live streamingul şi procesarea video în timp real. Adică, video e transmis la clienţi cu un delay de maxim 2 secunde.

IULIANA GULTUR, HR Manager, Jivy Group: Jivy Group Moldova activează ca un researching development center pentru necesităţile de business ale unui holding de companii din Israel, Tel Aviv. Colegii noştri dezvoltă produse software pentru exchange market places, gaming industry, fintech, pentru domenii financiare unde se tranzacţionează cu active financiare precum futures, options. Jivy Group Moldova este pe piaţă de 10 ani. A fost fondată în 2012. Am ajuns la calitatea unei companii de top din industrie şi deţine titlu de cel mai bun angajator al anului pentru 3 ani consecutiv. La moment, numărăm peste 50 de angajaţi. Datorită creşterii portofoliului de clienţi cu 50%, creştem şi noi ca număr de angajaţi în continuare.

Joburile vacante oferite de compania JivyGroup pot fi găsite AICI