Descoperă echipa de succes a companiei EBS Integrator

NICOLAE GODINA, Tech Lead: Eram pasionat de mic de informatică şi învățăm atunci Pascalul şi îmi reușea foarte bine, dar îmi plăcea mult electronica. Dra la 9 clase, m-am gândit că electronica nu va fi atât de profitabilă ca IT-ul şi am ales IT-ul, mai ales că e mai scalabil. Lucrez în compania dată de 10 ani şi chiar am început să lucrez studiind în colegiu, având posibilitatea să-l cunosc pe fondatorul companiei care era profesor la unele dintre obiectele care le frecventam. Aşa am ajuns aici. Lucrez 10 ani şi în această perioadă am început de la programator, după asta am evoluat în Team Leader. Am crescut câteva echipe şi după asta am evoluat ca Tech Lead. Acum sunt responsabil de crearea de produse în cadrul companiei şi implementarea lor la clienţii care îi avem. Cel mai mult în lucru meu îmi place să fac companiile clienților noştri profitabile cu ajutorul softurilor care le facem noi, să văd rezultatele muncii mele şi să văd cum creştem noi şi clienţii noştri împreună.

IULIAN CIOBANU, Head of Business Analysis: Pe băncile şcolii mi-a plăcut informatica dar din păcate nu am avut acces la un calculator. Ce am făcut, am desenat pe o hârtie tastatura, am învăţat toate tastele şi îmi imaginam în cap cum rulează un program de calculator. La liceu deja am avut ocazia să fac cunoştinţă cu această maşina miraculoasă şi, bineînţeles, a fost dragoste la prima vedere. La EBS sunt de la început, am activat practic în toate departamentele şi am avut o evoluţie furtunoasă. M-am dezvoltat şi am acumulat foarte multe cunoştinţe. Fac analiza la industrii, la companii, la modele de business şi ofer soluţii de transformare digitală. Astfel, mai fac şi analiză de produs şi analiză de business pentru implementare la sisteme ca CRM, CMS, chiar şi sisteme complexe ca ERP. În felul acesta aducem o plus valoare destul de semnificativă pentru clienţii noştri.

MIHAI ŢUGUI, CTO Chief Technology Officer: Activăm de 12 ani pe piața Republicii Moldova. Avem clienţi din UK, USA, Israel, şi multe alte ţări. Facem outsourcing, dar nu un outsourcing clasic. Noi dezvoltăm proiecte în cadrul companiei, nu doar dăm ingineri în companie la alte companii. Acesta este atuul nostru şi este un mare plus de ce inginerii iubesc să lucreze la EBS Integrator. Activez în cadrul companiei de 12 ani am trecut toate etapele unui inginer. Am fost un junior de la început pe Delphi, după care am trecut pe iOS, Python, Java, şi iată acum de ceva timp nu mai programez, ci am grijă să ajut colegii mei.

Joburile vacante oferite de compania EBS Integrator pot fi găsite AICI