Descoperă echipa de succes a companiei Coherent Solutions

ALINA VIȘNEACOV, Quality Assurance Engineer: Când mi-am ales profesia de Quality Assurance, am găsit niște cursuri și le-am urmat pentru câteva luni. Nu a fost ușor ca după ceva timp de când nu ai învățat, să te apuci de carte, să ai teme de acasă. Am cercetat piața, am găsit un loc vacant, am expediat CV-ul, am fost invitată la interviu și l-am trecut. Mai apoi, am început stagiul de practică, iar cunoștințele de la curs au fost puse în practică. Unul dintre beneficiile companiei este abonamentul care îmi permite să frecventez sala de sport în fiecare zi. Compania îmi achită lecțiile de limba engleză. Totodată, compania are propriul training centru unde sunt pot să îmi aleg cursuri pentru creștere profesională. Avem un grafic flexibil și poți lucra de la distanță. Totodată, avem cafenea unde poți mânca gustos.

ECATERINA EJOVA, Salesforce Developer: Eu am fost admisă la Universitatea Tehnică a Moldovei unde, la fiecare jumătate de an, făceam practică la diferite companii IT. Eu mi-am ales domeniul de Salesforce Developer și compania Coherent Solutions avea deschisă poziția de Salesforce Developer, eu am depus CV-ul și am trecut cu succes interviul. La Coherent Solutions sunt de 4 luni. Compania are o serie de beneficii interesante precum creșterea profesională și cursuri din contul lor, asigurare medicală privată, dar și un salariu atractiv.

MAXIM SANDU, General Manager: Coherent Solutions este o companie IT internaţională. Noi oferim full software lifecycle development clienților noștri. Serverele noastre de bază Software product engineering, QA, DevOps and Cloud, Mobile, SalesForce, UX and UI, eCommerce, IoT, Blockchain şi aceasta nu e toată lista. Colaborând cu clienţi din diverse industrii, Healthcare, Fitness, Manufacturing, Technology, echipa noastră îşi dezvoltă o experienţă unică. Pe umerii noştri sunt peste 1000 de proiecte realizate în diferite limbi de programare şi în domenii total diferite. Colaborăm cu peste 120 de clienţi, sunt în derulare peste 600 de proiecte şi mai bine de 2000 de angajaţi în toată lumea. Compania noastră are 27 de ani şi deja de câțiva ani consecutiv suntem în topul companiilor cu cea mai rapidă creștere din SUA. Coherent Solutions are un program educațional puternic. Împreună cu noi, tinerii specialişti pot să-şi înceapă cariera în industria IT, întrucât le oferim instruire în şcoala noastră de dezvoltatori şi în centrul de training.

Joburile vacante oferite de compania Coherent Solutions pot fi găsite AICI