Povești de succes de la echipa Code Factory

GHENADIE GORINCIOI, Managing Director: Code Factory a fost fondată în 2013. Inițial ne-am axat ca să oferim consultanță IT pentru clienții noștri. Între timp, ne-am focusat mai mult pe zona de betting. Noi suntem dezvoltatorii care au dezvoltat platforma de betting pentru William Hill, una dintre cele mai mari companii de betting din lume. Datorită soft-ului elaborat aici în Moldova a fost utilizată pentru a ataca piața din America. Suntem 180 de angajați în Moldova și 250 la nivel de grup. Birouri Code Factory sunt în România și Moldova birouri de dezvoltare și asigurarea calității. În Marea Britanie și Irlanda – sales offices. Clienții de fapt și ne apreciază pentru livrările care le facem, pentru maturitatea colegilor noștri, pentru faptul că livrăm calitativ și la timp. Suntem recunoscuți deja la nivel mondial ca implementator de platformă de betting. Considerăm că avem maturitatea pentru a putea ajuta la creșterea noilor generații de persoane în domeniul IT. Vrem să începem să dezvoltăm internship-uri, vrem să ajutăm universitatea prin oferirea de suport ca să creștem noi generații de developeri, testeri cărora să le fie mai ușor să intre în domeniul IT. Vrem să încercăm de a transforma lumea non-IT în IT.

ANDREI PRESCORNIC, Head of DevOps Services: Rolul meu în companiei este de a conduce echipele de DevOps și CC Administrare, de a ajuta colegii să evolueze, de a-i ghida în tehnologiile noi, de a investiga și a descoperi noi oportunități de a face aceleași configurări, de a îmbunătăți lucrul echipelor. În cazul când la unele proiecte au fost implementate soluții noi, atunci ne străduim să facem un schimb de cunoștințe și experiențe cu colegii din alte proiecte.

TATIANA ROMANCIUC, DevOps Engineer: Pentru mine cel mai mare beneficiu în cadrul Code Factory a fost să cresc profesional în domeniul DevOps și acum să îmi înregistrez domeniul de Team Lead. O altă oportunitate este echipa prietenoasă, oamenii care sunt gata să te ajute să crești, să te dezvolți, să-ți vezi plusurile și minusurile atât ca persoană, cât și ca inginer.

Joburile vacante oferite de compania Code Factory pot fi găsite AICI