Povești de succes de la echipa Cegeka

DENIS BALAN, Senior Software Developer, Cegeka: Sunt unul dintre primii angajaţi la Cegeka Moldova. Proiectul la care noi activăm este unul de asigurări. Noi folosim în cadrul dezvoltării soluției noastre foarte multe cloud provider ca Azure, folosim întregul stack Microsoft de dezvoltare cum ar fi function apps, .NET Core, ASP.NET Core și tot așa. Trebuie să răspundem provocărilor tehnologice care apar zi de zi pentru a fi în pas cu concurenții care dezvoltă soluții alternative. Lucrând la un task poți fi atât de concentrat încât să nu observi cum trece timpul. Și într-un final când rezolvi problema dată, feeling-ul acela când închizi browser-ul cu 100 de tabb-uri, este unul de neredat în comparație cu aportul pe care l-ai făcut la acel task.

VIOREL BUDECI, Software Developer, Cegeka: Am început să studiez informatica când eram la liceu, după care a urmat Universitatea Tehnică. În ultimul an de facultate am continuat să fac un internship și am început să lucrez la o companie locală. După care m-am pus pe gânduri ce ar fi dacă aș ieși din zona de confort și atunci m-am gândit să aplic la Cegeka. Noi lucrăm la un proiect de wearhouse pentru un client din străinătate. Cegeka oferă foarte multe posibilități de dezvoltare. Avem beneficiu de a ne pregăti pentru certificare internațională cum ar fi Microsoft și nu doar. Alt beneficiu ar fi că lucrezi cu o echipă internațională și ai colegi din diferite țări ceea ce te provoacă să ieși din zona ta de confort, să vorbești o altă limbă.

CRISTINA MATCIAC, HR Business Partner, Cegeka: Cegeka are 29 de ani de când a fost fondată în Belgia şi este un jucător important pe piața IT din Europa. A crescut de la 25 de angajați la un număr de 6500 de angajați la nivel de grup şi este prezentă în 10 ţări. Suntem un furnizor european de soluţii IT, incluzând dezvoltarea aplicațiilor End-To-End, serviciilor Cloud, servicii de infrastructură IT, Business Intelligence, Artificial Intelligence, RPI, IoT şi DevOps. În Moldova ne-am deschis biroul în 2021 cu doar 4 angajați, iar la moment suntem o echipă de 40 de colegi. Avem planuri ambițioase de creştere. Pe lângă achiziţiile făcute continuă cu o creștere organică acesta fiind un factor important în dezvoltarea noastră la nivel european. Cegeka facilitează o cultură bazată pe respect, inițiativă dar şi dezvoltare personală, astea fiind cuvintele-cheie.

Joburile vacante oferite de compania Cegeka pot fi găsite AICI