Povești de succes de la echipa Amdaris

ANDREI SECU, Senior QA Engineer, Amdaris: Imediat ce am finalizat studiile liceale nu știam care ar fi direcția care să o urmez. Aveam mai multe opțiuni inclusiv medicina sau domeniul juridic, însă am optat pentru ceva care îmbină tehnologia. Calea mea la Amdaris are ceva mai bine de 1 an. Am venit aici după un schimb de experiențe în cadrul altei companii internaționale prin intermediul unei aplicări la jobul care era deschis atunci. În calitate de QA Engineer fac mai multe activități care prevăd verificarea și validarea produselor software care sunt fie scrise aici, fie pe partea clienților. Cumva noi ne asigurăm că un produs software întrunește standardele de calitate care sunt prevăzute pentru el. Cel mai important beneficiu pentru mine este că mă pot dezvolta în direcția care doresc eu. Alte beneficii ar fi de ordin financiar care la fel sunt importante – ceea ce mă motivează să rămân în Republica Moldova și să-mi dezvolt o carieră aici.

NATALIA NEZALZOV, QA Engineer, Amdaris: Primii pași în IT i-am făcut din curiozitate. Am aflat de prietenii care activează în IT că este un domeniu interesant, captivant, mereu în dezvoltare și am încercat și eu. Am urmat unele cursuri de front-end developer și chiar am activat o perioadă. După aia, am început să mă dezvolt, să aflu ceva nou și anume domeniul de testare. În calitate de Quality Assurance sunt responsabilă de calitatea softului livrat la client. La început, este un proces de negociere în care clientul își expune dorințele, cum vrea el ca să fie softul pe care noi trebuie să îl implementăm. Băieții implementează softul, iar noi ca testeri deja avem grijă ca toate cerințele clientului au fost realizate conform celor specificate anterior.

PETRU HAHEU, Centre Director, Amdaris: Amdaris este o companie de dezvoltare software cu peste 12 ani de experiență în dezvoltarea și implementarea proiectelor de IT complexe pentru clienții corporate, cât și pentru cei aflați în dezvoltare. În Republica Moldova suntem prezenți din anul 2009 și în săptămânile ce urmează, în noiembrie – decembrie, o să atingem un pas de dezvoltare de 300 de angajați aici în Chișinău. Ca și companie, oficiul de bază se regăsește în Marea Britanie, Bristol. Avem centre de livrare în Republica Moldova, România, Ucraina și Dubai. La nivel de grup suntem în jur de 500 de angajați. Anul 2020 a fost marcat nu atât prin pandemie, dar și faptul că noi am făcut un parteneriat cu un fond de investiție britanic în urma căruia, ca și strategie de creștere, ne planificăm să creștem cu 40% anual. Asta ar însemna ca în următorii 5 ani ar trebui să ajungem la peste 1000 de angajați în cadrul grupului de companii Amdaris.

Joburile vacante oferite de compania Amdaris pot fi găsite AICI