Povești de succes de la echipa Allied Testing

EUGENE GALAMAGA, Director: Compania Allied Testing a apărut acum mai bine de 20 de ani. Din denumirea noastră vă puteți da seama că ne ocupăm cu software testing. Noi facem și development, testing automation, load testing. La noi lucrează business analysts, chiar și technical writers. Ca și companie ne specializăm pe financial product programs. În Moldova este unul dintre cele mai mari oficii unde lucrează circa 350 de persoane. Avem reprezentanțe în Belarus, Serbia, Moscova. Noi în Moldova avem specialiști care sunt chiar mai buni decât cei din SUA, Marea Britanie și eu mă mândresc cu ei. Noi am reușit să găsim oameni cărora le place ceea ce fac și depun mult suflet în lucrul lor, iar acest lucru mereu se vede dintr-o parte. Noi avem multe proiecte care durează de mulți ani. Este amuzant faptul că cel mai îndelungat proiect îl avem de 18 ani și timp în care compania cu care lucrăm împreună a reușit să-și schimbe de 4 ori denumirea. Cândva a fost Reuters, apoi au devenit Thomson Reuters, după care Refinitiv, iar acum au fost achiziționați de Bursa din Londra, iar noi continuăm să lucrăm cu ei. Este adevărat că angajații noștri cunosc mai multe lucruri decât ei pentru că noi suntem de mai mult timp implicați. Lista viitorilor clienți o știm dinainte pentru că sunt cele mai mari companii financiare din lume și nu sunt foarte multe cu care am lucrat, am încetat să lucrăm și după care am început să lucrăm din nou.

DMITRII ZUBENCO, QA Lead: Eu fiind student în anul II am ajuns să lucrez aici. Chiar dacă nu aveam multe cunoștințe și experiență bogată pe mine m-au angajat, m-au ajutat să acumulez un bagaj de cunoștințe, să evoluez, să mă dezvolt. De fapt, plafonul de dezvoltare încă nu l-am atins deși eu lucrez aici deja de 5 ani.

ARTEOM CATERINCIUC, Performance Lead, Consultant: Noi am lucrat cu Comisia Electorală Centrală și trebuia să stimulăm un adevărat scrutin cu 800 de mii de utilizatori simultani. În timpul testării trebuia să ne asigurăm că aplicația nu va pica. Noi la acest proiect am lucrat 2-3 săptămâni pentru a crea infrastructura, serverele, sistemele. Creșterea în carieră depinde doar de aptitudinile tale și nu de experiența de lucru, dar trebuie doar să te afirmi. Așa se lucrează la Allied Testing.

Joburile vacante oferite de compania Allied Testing pot fi găsite AICI