Descoperă echipa de succes a companiei Orange

ANDREI BUZDUGAN Delivery Manager: De fapt, nu am ales domeniu acesta iniţial. Am început prin roluri în afara domeniului IT, însă au fost la Orange oameni minunaţi care au avut grijă să identifice acest potenţial în mine, să-mi dea instrumentele şi cunoştinţele necesare şi, cel mai important, şansa de a mă afirma în acest domeniu 8 ani în urmă. Sunt deja de 11 ani la Orange şi în rolul meu curent de Service Delivery Manager am grijă ca acei oamenii talentaţi din domeniul IT să fie mereu motivaţi şi să livreze continuu servicii de cea mai înaltă calitate către partenerii noştri internaţionali. Încurajez şi alte persoane să îmbrăţişeze sau să se reprofileze în acest frumos domeniu pentru că domeniul IT este unul inovativ care creşte continuu, pentru că este domeniu unde dezvoltarea personală şi profesională nu cunoaşte limite şi în final pentru că este un domeniu al viitorului.

DUMITRIŢA CAUIA, Senior Quality Engineer: Experiența mea a început în 2018 când inițial eram într-o altă companie eu fiind într-un departament care nu avea absolut nici o tangenţă cu IT. Am discutat cu managerul din acea companie şi mi-a propus să încep cu activitatea de testare. Nu o să neg, a fost foarte greu pentru mine din motiv că nu am avut studii tehnice a trebuit efectiv să i-au totul de la zero. În rolul de QA asigur calitatea produsului dezvoltat prin acţiuni de verificare şi validare. De fapt, am împlinit 1 an de când sunt aici la Orange Systems şi pot să zic că a fost un an deosebit pentru mine. Modul de lucru, beneficiile, salariile sunt foarte motivaţionale. Fiind aici eu aş spune că contează foarte mult şi diversitatea culturală şi faptul că aici ai posibilitatea să interacţionezi cu clienţii, fie la distanţă dacă tu eşti în Moldova şi discuţi cu ei, fie un site când deja aplici la client, prin diferite deplasări de serviciu care se organizează. Şi nu în ultimul rând, compania investește foarte mult în anagajaţii săi, iar noi creştem şi cred că asta este super!

SERGIU PLĂCINTĂ, Director: Orange Systems este hubul IT al companiei Orange Moldova şi el de-al doilea angajator IT din ţară după mărime. Avem peste 650 de angajați şi avem ambiția să facem IT creativ sub marca calității şi competitivității. Înafară de serviciile care le prestăm pentru partenerii noștri externi, avem şi produse proprii şi centre locale de excelență cu competențe unice în țară cum ar fi: Robotic Process Automation. Toate acestea – într-un spațiu extrem de inovativ aici la noi la Orange KITchen definesc Orange Systems ca un angajator atractiv, responsabil şi dinamic. De 13 ani, oferim oportunități de dezvoltare şi afirmare a specialiștilor IT în diverse domenii cum ar fi dezvoltare software, asigurare calitate, proiect management, business analysis, business intelligence, data A and I. Şi pentru că domeniul Tech e într-o dezvoltare continuă, ne orientăm activitatea noastră spre soluții Cloud şi Cyber Security. Orange Systems valorifică talentele fiecărui angajat oferind-i oportunități de dezvoltare personală, dar şi profesională şi încurajează instruirea continuă în cadrul echipelor noastre.

Joburile vacante oferite de compania Orange pot fi găsite AICI