Descoperă echipa de succes a companiei Noction

VICTOR BORDIAN, Executive Director: Noction este una dintre puţinele companii care dezvoltă produsele proprii din Republica Moldova. Sunt produse destinate domeniului reţelisticii. O nişă relativ îngustă, specifică însă care, din punct de vedere tehnic, reprezintă şi o provocare. Compania a fost fondată în 2011, iniţial era o echipă mică, până în 10 persoane, în următorii ani am cunoscut o creştere foarte dinamică. În prezent, avem 70 de angajați aici în Republica Moldova şi aproximativ 100 în restul lumii. Suntem prezenţi în SUA, Marea Britanie, Brazilia, Singapore, Africa de Sud. Suntem orientaţi către B2B, deci vindem produsele worldwide. Din start, ne-am orientat la piaţa globală pentru că în Republica Moldova este absent clientul tip al companiei noastre. Deci, clientul tipic Noction sunt Data Centrele, Hosting Providerii şi Internet Service Providerii. Suntem o companie care face tot având în minte excelența şi profesionalismul. Nu practicăm deloc micromanagementul. Dăm libertate angajaţilor să-şi exprime ideile. Mergem pe principiul că angajăm personal calificat care să ne înveţe pe noi cum să facă lucru şi nu invers. Credem că rezultatele de-a lungul timpului confirmă eficienţa filosofiei noastre.

ANDRIAN BRANIȘTE, Technical Support Manager: De 5 ani coordonez cu livrarea produselor Noction pentru clienţii noştri. Aceasta include ciclu complet de la consultanță, construcţii şi configurare infrastructură de reţea până la suport post-implementare. Şi toate astea au loc într-un mediu foarte flexibil în care inginerii beneficiază de dezvoltare tehnică, condiții pentru a livra eficient către clienţi, dar şi de relaxare.

ALIONA ZAPANOVICI, Scrum Master: Cel mai important beneficiu pentru mine este faptul că mă pot dezvoltare în direcţie în care îmi doresc. Sunt înconjurată de colegii mei care sunt unii dintre cei mai buni profesionişti în industrie. În calitate de scrum mater sunt responsabilă de sporirea eficacităţii echipei, de a mă asigura că echipa trăieşte valorile Agile, urmează procesele şi practicile pe care a convenit că le va folosi. De asemenea, responsabilitățile mele includ îndepărtarea obstacolelor şi stabilirea unui mediu în care echipa poate fi eficientă.

Joburile vacante oferite de compania Noction pot fi găsite AICI