Descoperă echipa de succes a companiei Moldtelecom

ALEXANDRU CIUBUC, Director General: Compania își scrie istoria de succes de aproape 30 ani, ani în care am evoluat de la telefonia fixă tradițională până la a fi singurul şi cel mai mare operator din țară care asigură toată gama de servicii de telecomunicații, la nivel național: Internet fix și mobil; Televiziune digitală; Telefonie mobilă și fixă. Cursul companiei în inovații și tehnologii ultramoderne, orientarea către client, investirea în rețea și în digitalizare continuă, sunt elementele pe care punem accent pentru a veni cu cele mai bune soluții pentru clienții noștri, dar și cea mai bună expertiză și platformă pentru tinerii specialiști dornici să se dezvolte în acest domeniu. Dincolo de venituri, cotă de piață, clienți fideli, oferte avantajoase, prețuri accesibile, telefonie mobilă, Televiziune digitală, internet calitativ, device-uri și multe altele, la Moldtelecom găsești o echipă mare și unită, puternică și talentată, profesionistă și prietenoasă.

OLEG BUDEANU, şef Serviciu, Departamentul Tehnologii Informaţionale: Departamentul Tehnologii Informaționale este o subdiviziune a Companiei SA Moldtelecom. Respectivul departament este dizolvat în 2 direcţii: Direcţia Administrare şi Direcţie Dezvoltare. La moment, eu sunt şeful echipei de dezvoltatori. Am în echipă 12 programatori, care sunt implicaţi în diferite proiecte complexe, în diferite limbaje de programare, şi cu diferit integrări cu alte companii care le avem pe piaţa Republicii Moldova. Dacă aş vorbi despre parcursul carierei mele în companie, trebuie să ne deplasăm 20 de ani în urmă când am absolvit Universitatea Tehnică a Moldovei şi m-am angajat în calitate de inginer la o centrală telefonică a companiei. Am fost participantul evoluţiei tehnologice de la un simplu dial up internet până la moment că avem gigabit, fibră optică şi aşa mai departe.

LIUBOVI CEVDARI, inginer, programator: Cariera mea a început în 2013 când eram studentă anul 4 la Universitatea Tehnică şi m-am angajat în calitate de inginer în telecomunicaţii. În 2014 am avut ocazia să schimb activitatea profesională din tehnică în IT. M-am convins că nu atât talentul, cât perseverenţa şi efortul depus zilnic este baza succesului în domeniul IT. După revenirea din concediu de maternitate, am primit un proiect complex şi interesant căruia mă dedic totalmente.

DANIIL BÎRSAN, inginer, programator: Iniţial m-am angajat ca operator. În această funcţie am fost 6 luni, după care am început să studiez tehnologiile prin care sunt construite aplicaţiile din Moldtelecom. Am început să le studiez desinestătător prin diverse platforme online gratuite şi cu plată. Am aplicat pentru poziţia de ingineri programator şi în rezultat am fost acceptat. Toate cunoştinţele căpătate în cadrul Moldtelecom se datorează unei echipe minunate cu care lucrez, unor lideri de echipă care mă ghidează pe tot parcursul, fiecare pas şi îmi doresc să fiu alături de ei şi mai mult, inclusiv să particip la mai multe proiecte, să mă ajute pe tot parcursul carierei pentru pentru a creşte şi mai mult, poate chiar să devin şi eu un lider de echipă.

Joburile vacante oferite de compania Moldtelecom pot fi găsite AICI