Descoperă echipa de succes a companiei Moldcell

CAROLINA BUGAIAN, Director General Moldcell: Moldcell este un operator de telefonie mobilă care a avut primul său apel la 28 aprilie 2000. De atunci, Moldcell și-a asumat rolul de promotor în efortul de a dezvolta și promova economia digitală în Moldova. Astfel, a îmbrățișat sloganul de DigitallyHuman care semnifică relevanța digitalului și inovației pentru oameni și dezvoltarea social-umană. La moment, în cadrul Moldcell activează peste 500 de angajați, iar în întreaga rețea Moldcell peste 4000 de angajați.

IRINA STRAJESCU Director Oameni și Comunicare Moldcell: În tot ceea ce facem sunt inspirați de oameni. Aici la Moldcell găsim o simbioză inedită de diferite generații în care fiecare își găsește motivația sa oameni minunați, profesioniști care sunt gata să inspire, să acționeze și să câștige. Dacă e să vorbim de beneficii, gama lor este într-atât de largă și diversă tot așa cum suntem și noi. Începem cu pachetul gratuit de servicii telecom și dispozitiv mobil oferit fiecărui angajat Moldcell, precum și pachete speciale, foarte avantajoase pentru membrii familiilor colegilor noștri. Alte beneficii sunt asigurarea medicală privată pentru angajații și membrii familiilor, prânz asigurat, cursuri de limbă engleză gratuite. Hybrid work sau posibilitatea de lucru de acasă. Cluburi de interese cum sunt football, running, tenis, asigurare și susținute de companie. Hobbies Hub – o platformă unică de interese comune prin care creăm comunități și invităm experți speciali pentru angajați. Și oferta exclusivă de acces la mai mult de 100 de cluburi sportive pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Zonă verde în care putem să ne reconectăm cu natura oricând ne dorim. Reuniuni mici și prietenoase pentru marcarea rezultatelor, începerea și finalizarea proiectelor, precum și comunicarea prietenoasă lipsită de formalități inutile sunt doar câteva dintre elementele ce formează cultura corporativă a companiei Moldcell.

EDUARD LAZĂR, Şef Serviciu Sisteme Billing Moldcell: În compania Moldcell sunt de 13 ani. Am început din prima linie, să spunem așa, la deservirea clienților, ca ulterior să am perspectiva să ader la echipa tehnică și deja din 2013 m-am dezvoltat aici și acum sunt răspunzător de echipa sisteme informaționale.

CAROLINA BUGAIAN, Director General Moldcell: Pe parcursul ultimei perioade Moldcell a dezvoltat un întreg ecosistem Digital, cum ar fi magazinul online, o serie de aplicații unde My Moldcell este regele, E-abonament, E-SIM, platforma Mdocs, precum și lansarea unor noi produse. Acum 11 ani, în Republica Moldova a fost lansat serviciul Semnătura mobilă. Am fost printre 8 țări ale lumii care aveau acest serviciu. În 2022 am continuat să revoluționăm piața telefoniei mobile din Republica Moldova, de această dată, cu lansarea în premieră a tehnologiei inovatoare eSIM. Moldcell este un operator digital, care are în codul său ADN are inovația, dar și principiile de etică și sustenabilitate. Promovăm Codul de Etică corporativă nu doar în cadrul companiei, dar și întregului lanț valoric prin care prestăm servicii clienților noștri. Moldcell este prima companie privată care a semnat pactul de susținere a obiectivelor globale ONU de dezvoltare durabilă. Unde și-a propus susținerea a 9 din cele 17 obiective. Moldcell mereu a optat pentru utilizarea oportunităților digitalizării pentru a deveni o companie mai eficientă, mai agilă, mereu aproape de clienții săi. Moldcell este un operator digital, care are în codul său ADN are inovația, dar și principiile de etică și sustenabilitate. Promovăm Codul de Etică corporativă nu doar în cadrul companiei, dar și întregului lanț valoric prin care prestăm servicii clienților noștri. Moldcell este prima companie privata care a semnat pactul de susținere a obiectivelor globale ONU de dezvoltare durabilă. Unde și-a propus susținerea a 9 din cele 17 obiective. Moldcell mereu a optat pentru utilizarea oportunităților digitalizării pentru a deveni o companie mai eficientă, mai agilă, mereu aproape de clienții săi. Îndemnăm tinerii să îmbrățișeze o carieră în domeniul comunicațiilor și tehnologiilor informaționale. Împreună putem inova și crea un viitor demn pentru tinerii din Moldova!

Joburile vacante oferite de compania Moldcell pot fi găsite AICI