ATIC relansează platforma unică dedicată carierei TIC | career.ict.md

Portalul career.ict.md a fost relansat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC la începutul anului 2022. Scopul de bază al acestui proiect este promovarea cariere în domeniul TIC, unde încercăm să aducem cât mai multe sfaturi utile pentru toți doritorii care se gândesc să îmbrățișeze o carieră în acest domeniu.

Angajatorii pe care îi veți regăsi pe platformă sunt membri ai asociației – companii cu renume și bine poziționate pe piața din Republica Moldova care sunt gata să ofere traininguri și stagii de practică. Unele dintre informații pe care le găsiți pe portal țin de universități și cursuri pe care ați putea să le urmați, astfel încât să ajungeți cât mai repede în acest domeniu, mai ales că, sectorul IT este probabil cel mai bine plătit sectorul din Republica Moldova. Se oferă salarii competitive la nivel global, adică poți să îmbrățișezi o carieră în acest domeniu cu speranța că vei avea același salariu pe care îl câștigă colegii din Uniunea Europeană sau State și să lucrezi cu echipe internaționale cu posibilități de a obține ulterior și certificări”, a declarat Marina Bzovii, directoare executivă ATIC.

Site-ul career.ict.md își propune să devină unul dintre cele mai utile instrumente de ghidare în carieră în domeniul TIC.

Portalul în găsiți atât în limba română, cât și în rusă ceea ce este comod, ușor de accesat în orice colț al țării noastre și nu doar. Tot acolo puteți da subscribe la ATIC Jobs Newsletter. Este o ediție regulă la aproximativ 2 săptămâni în care puteți primi actualizări despre oportunitățile de joburi care le împărtășesc mai mulți angajatori din țară”, a conchis directoarea executivă, ATIC.

Reportajul face parte din campania de promovare a platformei career.ict.md, creată de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC prin intermediul OPTIM Project cu suportul financiar oferit de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare SDC.