ATIC organizează a 3-a ediţie HR & Recruitment Conference 2022

Asociaţia Naţională a Companiilor din Domeniul TIC organizează pe 2 iunie ATIC HR & Recruitment Conference 2022. Evenimentul este la a treia ediție şi va reuni lideri de talente, profesioniști în HR și speakeri internaționali. Conferința va fi găzduită de către Tekwill. Ediţia va pune accent special pe tendințele globale de recrutare. În anterioara ediție am abordat subiecte ce ţin de recrutarea locală și internațională combinate cu expertiză juridică, iar în această ediție ne vom focusa pe globalizare. Vom aduce speakeri capabili să abordeze automatizarea, practicile de lucru la distanță, globalizarea, geopolitica și multe altele.

Este bine cunoscut faptul că piața TIC din Republica Moldova este mică și foarte competitivă. Companiile locale IT sunt capabile să lucreze și să livreze soluții clienților din lumea occidentală și estică. Cu toate acestea, în ultimii doi ani, a devenit din ce în ce mai greu să menţinem ritmul. Globalizarea s-a intensificat, iar Republica Moldova și-a pierdut atractivitatea din cauza evenimentelor nefavorabile care au loc în regiune. După numeroase discuții cu companiile IT, am stabilit că managementul HR a devenit crucial şi joacă un rol decisiv în păstrarea și atragerea specialiștilor cu înaltă calificare.

  • CÂND: 2 iunie 2022
  • UNDE: Tekwill, str. Studentilor 9/11
  • CINE: Lideri de talente, profesioniști în HR și speakeri internaționali.
  • CUM: Accesul la eveniment se va face în baza biletelor achiziţionate.

ATIC împreună cu Comitetul HR & Education vor găzdui acest eveniment pentru managerii în Resurse Umane şi Recrutare din Republica Moldova pentru a le ajuta să evolueze şi să facă un schimb de cunoștințe valoroase. Acest eveniment va oferi șansa de a învăța, de a obține cunoștințe şi de a prelua cele mai bune practici și instrumentele necesare de la experți nu doar pentru a reuși în prezent, dar și pentru o planificare strategică a viitorului profesional. Viitorul resurselor umane în Republica Moldova devine din ce în ce mai captivant, iar relevanța sa nu trebuie neglijată.

Sponsorii evenimentului sunt Technosoft şi FTA. ATIC HR & Recruitment Сonference 2022 se va desfăşura în parteneriat cu USAID şi Guvernul Suediei, susţinut de Proiectul Tehnologiile Viitorului.

Aici puteţi găsi mai multe detalii despre eveniment, precum agenda, speakerii şi modul de achiziţionare a biletelor.