StarNet

Описание компании

StarNet este o companie privată, 100% capital local, fondată în anul 2003, fiind unul dintre liderii pieței de tehnologii informaționale și comunicații electronice din Republica Moldova.

Brandul este recunoscut pentru serviciile sale calitative de Internet, Televiziune Interactivă și Telefonie. Însă, puțini cunosc faptul că, pe lângă revoluția internetului pe care a realizat-o în Moldova, StarNet a devenit unul dintre motoarele de dezvoltare a economiei moldovenești.

Prin activitatea pe care o desfășoară, StarNet deservește peste 160.000 clienți și a contribuit la crearea a peste 770 de locuri de muncă, oferindu-le angajaților șansa de a-și construi o carieră de succes aici, acasă. Cele 32 de orașe acoperite cu fibră optică de către StarNet confirmă încă o dată viziunea companiei „StarNet în fiecare casă”: Chişinău, Bălți, Edineț, Râşcani, Soroca, Floreşti, Drochia, Briceni, Ocnița, Glodeni, Ialoveni, Făleşti, Ungheni, Sângerei, Ocnița, Călăraşi, Hânceşti, Rezina, Nisporeni, Criuleni, Cimişlia, Comrat, Ceadâr-Lunga, Cahul, Taraclia, Basarabeasca, Vulcăneşti, Căuşeni, Leova, Orhei, Strășeni, Telenești.

Сектор:

Telecom

Размер компании:

200 +

Почта:

hr@starnet.md

Местоположение:

Chișinău

Социальные:

Штаб-квартира

Columna170